Psicoteràpia

El treball psicoterapèutic que realitzo a la meva consulta es basa en diversos pilars:

 

PERSPECTIVA DE GÈNERE

Vivim en una societat heteropatriarcal i això ens condiciona profundament a tots i totes, sense que en siguem del tot conscients.

Incorporar la perspectiva de gènere a la psicoteràpia permet tenir present la diferent socialització de gènere que experimentem les persones segons si som definits com a homes o com a dones, i com això afecta el nostre autoconcepte, les nostres opcions vitals, i les nostres possibilitats de creixement a nivell personal, social, laboral, afectiu, etc.

Al llarg de la meva carrera com a psicòloga, he sigut testimoni de com algunes creences sobre com són i com s’han de comportar les dones poden afectar de manera greu la seva salut física i mental, la seva llibertat de decisió o la seva capacitat de posar límits a tota mena d’abusos i agressions.

Vull treballar perquè noies i dones puguin viure en llibertat, amb plena salut física, mental i emocional.

 

MODEL HUMANISTA

Tinc formació en diversos models de psicoteràpia, però el model humanista és el que em fa sentir més còmoda, i des del qual treballo.

Aquest model defensa que totes les persones tenen en el seu interior la capacitat de créixer i tirar endavant les seves vides siguin quines siguin les dificultats que es trobin pel camí. Des del model humanista fem un acompanyament càlid i empàtic, ajudant a la persona a trobar les capacitats i potencialitats que l’ajudaran a vèncer les dificultats i a créixer com a persones.

 

INTERVENCIÓ PSICOTERAPÈUTICA INTEGRATIVA

Per la meva formació en les psicoteràpies cognitivo-conductual, sistèmica, psicodinàmica i humanista, conec una àmplia gama de tècniques d’intervenció psicoterapèutica. Això em permet aprofitar el millor de cada model per adaptar-me a la persona i la seva situació, aplicant en cada moment la tècnica que pot ser més adequada. Sempre amb una visió humanista, és a dir, amb transparència, empatia i acceptació incondicional.

Desplaça cap amunt